Over FeliZorg

Oprichter

Angelo Rademacher (2001) studeerde Dienstverlening en Zorg, en is daar op doorgestroomd naar een bedrijf die hulp in de huishouding aanbood aan ouderen.
Vanaf zijn geboorte af aan is hij al opgegroeid met de dienstverlening, aangezien zijn moeder altijd heeft gewerkt als huishoudelijke hulp.

Visie en missie

Toen hij ging verhuizen naar de provincie Groningen kwam hij erachter dat er in Nederland een enorm te kort is aan huishoudelijke hulpen,
en dan vooral in de particuliere huishouding, en bovenal dat alles ook in de WMO huishouding, want Angelo kwam bij meerdere ouderen aan huis, en het eerste wat hij dan vaak kreeg te horen, eindelijk iemand die me komt helpen, want bij de WMO kreeg ik maar weer eens geen hulp, ondanks dat ik maar bleef bellen en aanvragen bleef doen..

Toen hij dit zag, dacht hij hier moet wat anders voor komen.. Iets wat ouderen, particulieren, maar ook jongeren moet helpen.
Toen kwam FeliZorg om het hoekje kijken, een bedrijfsnaam die ter plekken is gekomen door de naam van zijn dochter, Felicia.

“Mijn missie is het helpen van ouderen, jongeren, particulieren aan een huishoudelijke hulp, en weet je wat het voor mij nog leuker maakt? Het van de straat af halen van jongeren doormiddel van iets te ondernemen, want wat is er nou mooier dan de zorg in Nederland alleen maar beter te maken.”

Persberichten

Reviews van klanten

‘De zoektocht naar een huishoudelijke hulp was binnen een dag opgelost.’

‘Een snelle en betrouwbare manier om een betrouwbare hulp te vinden.’

‘Geeft een gevoel van betrouwbaarheid.’

‘Snelle en prima service, maar wel prijzig voor alleen in contact brengen.’

‘Groot huis en even inwerken. Na vier weken kan ik melden dat ze dingen snel oppakt en het goed doet. Het huis is nu een stuk schoner dan met onze vorige hulp van een andere organisatie. Verder was het zo dat ik me inschreef en na een dag al een reactie had.’

Detailinformatie over de dienst

FeliZorg is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in zorgbemiddeling via het internet. Door middel van meerdere websites koppelt FeliZorg mensen die een hulp zoeken aan een werkzoekende die een (bij)baan in de zorg wil.

De volgende soorten hulp worden aangeboden op FeliZorg.nl of andere websites die onder FeliZorg vallen:
– Huishoudelijke hulp
– Persoonlijke verzorging
– Ondersteunende begeleider
– Boodschappenhulp
– Oppas

Werkzoekenden komen na hun inschrijving in onze database. Ze worden gescreend en volgen een online training over de diensten die ze kunnen uitvoeren.

Lijst met samenwerkingen

TechServices Heerlen

 

Contactinformatie

FeliZorg Nederland
Van Weerden Poelmanstraat 14,
6417EN Heerlen
Tel: 085 080 50 63 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 – 16:00)
KvK-nummer: 86489720
BTW nummer: NL004257839B51

Al sinds dag 1 ontzettend tevreden over FeliZorg, ik heb een super lieve huishoudelijke hulp die me altijd helpt met het hele huishouden, en als ik een keertje iets vergeet komt ze er zelf mee!
Enorm tevreden

Jan Boven

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp(m/v) in huis

Net als vele andere huishoudens

  • Een witte werkster voor € 13,50 per uur
  • Een witte werkster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp